500kr til den som kan fikse tabs til soloen til "Ingenting - Liden"

#1
Hei!

Trenger solotablaturet til Liden, spilt av Ingenting. HASTER!!

"Finnerlønn" gis til den første som fikser et tablatur som faktisk STEMMER med originalen.. iallfall sånn ca. Hvis du er i tvil, ta kontakt å send tablaturet privat på mail, så er det ingen tvil om at du, som fikser dette, skal få honnør for det =)
#2
Luftgitarist
jotul
har du prøvd denne: http://www.ultimate-guitar.com/tabs/m/misc_unsigned_bands/ingenting_-_liden_solo_tab.htm
#3
Takk for svar, men synes denne var litt.. rar

Her er en link til en som spiller den slik jeg syns den burde være i henhold til originalen:

http://www.youtube.com/watch?v=aQgaC3akjyk

har klart å lære meg alt til ca. 30sek ut i sangen, da klarer jeg ikke å henge med mer!

Så hvis noen kan lage et tablatur derifra å ut, hadde det som sagt vært gull verdt =)
#4
Luftgitarist
jotul
begynnelsen på taben er vel fra ca 15sek i den youtube videoen. på videoen spilles det også på g-strengen, mens på taben er det på h-strengen, så blir litt "feil". har lært meg omtrent 30sek ut i fra den videoen jeg også, men henger ikke helt med på slutten. å lære slikt etter en tab er jo også et slit, men man får jo en viss rettledning da selv takler jeg ikke å lære sånt ut i fra tab, blir så forvirrende med alle tallene og sånt styr :P
#5
Hehehe..

Ja er sant, men jeg klarer ikke å høre alle tonene siden det går så fort, så da er tablatur tingen for meg. Genialt egentlig, rytmen og melodien kommer inn etterhvert uansett, men akkuart HVA man skal spille er det værre med

Håper fortsatt at det er noen her som klarer å "tabbe" sangen
#6
Gitarmester
<fjernet>
Jeg jobber med saken!


Edit: Hva synes du om den som jeg la ut nå? Er ganske fornøyd selv, men det er nok ikke 100%. Eer f.eks. noe stress med tempoet i sangen, føler det endrer seg mellom vers og refreng. Brukte den linken over til hjelp til det raske i soloen, så om det er noe feil, så kommer det derfra. Resten har jeg funnet og skrevet inn selv.

Sist redigert av: <fjernet> 01/10-2009 04:37

#7
Bra tab's det der!!

Ken, han som spiller den på youtube, har sendt meg noen filmer å div, slik at jeg har nå lært meg sangen slik som han spiller den Er litt forskjellig fra det du har laget, men begge to høres ganske lik ut originalen, så begge funker fint. Folk må nesten bare velge hvilken versjon de skal spille i, så er det bare å starte å øve =)