Ctrl+C funker ikke innpå tabs?

#1
Er det ikke mulig å copy paste ved hjelp av ctrl innpå tabs her inne eller er det nettleseren som gjør det?

Høyreklikke å kopiere funker fint.
Gjerne rate og kommenter tabber! :D
#2
Nei, det ser ikke ut som at det funker. Det er fordi Ctrl+c brukes for å stoppe autoscroll, som man kan starte med Ctrl+pil(opp/ned).
Jeg tenkte ikke over at det ville hindre kopiering når jeg lagde det, men det er ikke så farlig siden det går an å kopiere med høyreklikk.

Meg jeg skal prøve å få laget en kontroll så autoscroll kan styres med musa isteden.
#3
Profesjonell
Vages
Nå funker ikke autoscrollkontroll fra tastaturet lenger (i alle fall ikke for meg; Firefox 5 på Windows uten spesielle plugins). Er det fjernet?

Om det skal implementeres på nytt, foreslår jeg Ctrl+piloppogned som styretaster og Ctrl+Q for å stoppe (den gjør ikke noe i min nettleser). Nå er det jo kun en pil ned, og dersom man starter å scrolle og ender på en for høy hastighet er man i fella; litt som å spille blackjack med nettleseren sin.
#4
Ja, det er fjernet.
Jeg vet ikke om jeg vil legge det inn igjen, fordi det er vanskelig å vite hvilke taste-kombinasjoner som er brukt i de forskjellige nettleserene. F.eks Ctrl+Q avslutter Opera.


Tror ikke det skal være noe problem med at nettleseren løper løpsk heller. Meningen er i hvert fall at pilen og stop-iconet skal følge med nedover når siden scroller, slik at det kan stoppes hvis det går for fort.