Fungerer "Til ChordPro"?

#1
Hei,
for noen år siden fikk vi funksjonen "Til ChordPro" som kunne konvertere sanger som hadde akkorder på separate linjer til ChordPro-formatet med akkordene flettet inn i teksten. Denne funksjonen får jeg ikke til å virke lenger. Jeg forsøkte nå f.eks. på Morten Abel - Hode over vannet, og det ser ikke ut til å fungere.

Er det mulig å få aktivisert denne funksjonen igjen?
#2
Den er ikke fjernet, men det ser ut til at den ikke fungerer helt 100%. Den fungerer på enkelte sanger, men ikke alle. Jeg skal se om jeg finner ut hva som er feil.
#3
Det var en endring i en nyere versjon av programmeringspråket som nortabs bruker som forårsaket at det ikke fungerte. Har fikset det nå, men det fungerer fortsatt ikke 100% hvis det er brukt tab i steden for mellomrom i teksten, men det er slik det alltid har vært.
#4
Har gjort et forsøk på å fikse problemene med bruk av tab i steden for mellomrom i tekstene. Jeg tror det fungerer nå, men si fra hvis det ikke gjør det.
#5
Takk for det; det så bra ut! Skulle jeg komme over noen som ikke virker skal jeg gi beskjed.
#6
Hei!
Jeg prøver å kjøre "Til ChordPro" på https://nortabs.net/tab/7600/?to_chopro=1 uten hell. Sangen er ryddig satt opp, så jeg ser ingen opplagt grunn til at det ikke fungerer som det skal. Er det noe som kan ordnes?
#7
Ser ikke umiddelbart hvorfor det ikke fungerer, så må sjekke litt nøyere. Ser at noen av grepene har en del mellomrom på slutte av linjene. Mulig det kan være en grunn, men det burde ikke det.

Jeg må sjekke litt i koden, men får ikke gjort det i dag. Skal prøve å se på de i løpet av de neste dagene.
#8
Jeg prøve å fjerne whitespace fra slutten av linjene, men det hjalp ikke. Så det må være noe annet.
#9
Tror kanskje det er pga at det bare er et grep per linje. Det er noe logikk i koden som går gjennom hver linje og prøver å avgjøre om en linje er en tekst-linje eller en grep linje. Tror det er noe der som feiler, så linjene med bare et grep blir sett på som en tekst linje og dermed blir de ikke gjort om til chordpro.

Så det må fikses noe der.
#10
Har lagt inn en fix. Ser ut som det fungerer nå.