H og B

#1
Gladamatør
EH
Muligens diskutert før? Ser at når jeg har lagt inn H som grep så transponeres disse ikke men må skrives om til B for å fungere. Fiksbart? Kjekt å ha norske grep på et slikt websted.

I alle fall, takk for et kjekt tiltak!

mvh Even
#2
Hei, det skal fungere med H, men det er kun grep som er listet opp under "vis grep" som transponeres. Hvis H'en ligger i lista, som kan spesifiseres ved opplasting, så skal H transponeres.

Men jeg ser nå at det er en feil i koden som automatisk prøver å finne og fylle inn grep-lista ved opplasting. H blir ikke alltid funnet, så den mangler fra lista hvis den ikke legges til manuelt.

Jeg skal prøve å få fikset dette ganske snart, men en midlertidig fiks er å oppdatere tab'en og legge til grepet manuelt.
#3
Har oppdatert opplastings-scriptet nå, slik at H blir automatisk lagt til hvis det finnes. Så for nye oppdastinger og oppdateringer burde det fungere nå.

For eksisterende tabs må det lastes inn en oppdatering som legger til H i greps-lista. Siden H nå blir autodetektert så skal bare være nødvendig å gå til "mer->oppdater" (menyen over tab'en) og send inn, siden grepene da automatisk blir lagt til.

Skal prøve å sjekke hvor mange tabs det gjelder, og se om det er nødvendig å scripte noe automatikk for å få oppdatere eksisterende tabs, eller om det er bra nok å gjøre det manuelt som beskrevet over.