Litt avansert kanskje.. Men kanskje man kan komme dit med tiden.

#1
Hei.. Nytt medlem her.. Og dette er flott..
Har siden den gamle norske tab siden(Hvis navn ikke skal nevnes) savnet en slik side.

Har en god stund vært bruker av www.e-chords.com og hvis man har betalt medlemskontigent der har man tilgang på endel fantastiske funksjoner. f.eks. printvennlige sider, man kan med et klikk på musa forandre sangen fra en E dur til f.eks A...

Er ingen ekspert på slikt.. Men dette kan jo være noe å se på.. synes opplegget og mulighetene man har på E-chords er knallbra ihvertfall
Jeg kjører ikke fort... Jeg flyr lavt
#2
Holder på med en ny side nå, så jeg skal prøve å få lagt inn disse funksjonene hvis jeg får det til.
#3
Høres meget bra ut
Et lite spørsmål til deg Pitmairen.
En slik side med norske tabulaturer og akkorder har jo støtt på problemer før...
Hva vil skje her hvis de rette myndighetene får snusen i dette? (Det var vel T O N O som la ned N A A L G A) Hvis jeg ikke husker helt feil..
Jeg kjører ikke fort... Jeg flyr lavt
#4
Har ikke hørt noe fra noen enda, håper ikke jeg gjør det heller. Men hvis det skjer så får vi ta det når den tid kommer.

En mulighet hvis det blir noe tull er kanskje å fjerne all teksten fra tabsene, slik at bare tab og akkorder er igjen. Det er vel ikke ulovlig å legge ut en liste med akkorder? :hmm:
#5
Vet ikke.. Det har vel noe med Copyright og opphavsrettlover og gjøre.. Håper du slipper noe styr ja.. Men en ting er jo blåkopier av sangbøker o.l.
Men dette kan vel beskrives mer som enkeltpersoners tolkning av sangene osv.. Vet ikke jeg.. Vi får krysse fingre og tær.
Jeg kjører ikke fort... Jeg flyr lavt
#6
Men når det er tabs basert på eget gehør til den som har lakt ut den, kan de stenge oss for det?
Jokkmokk