Noen nye forslag

#1
Gitarmester
<fjernet>
- Jeg synes kanskje det burde være en link som gjorde det lettere å kommentere og lese kommentarer på tabs. F.eks her inne: http://nortabs.net/tabs/o/olav_stedje/ - da altså som en ny kolonne nedover med "Kommentarer" og så et tall (ant kommentarer) som er en link man kan trykke på. Kanskje kommentarfunksjonen blir mer brukt da?

- Kanskje det kunne vært en slags boks som folk kan trykke på når de laster opp tabs som sier at et ønske skal bli oppfylt, og så må en mod sjekke det? Og så kanskje det kan komme et rødt / grønt lys ved ønskene som sier at de er oppfylt, i stedet for bare " (Oppfylt)". Kanskje det kan gå an å sortere dem da?

- Kanskje det kan stå Nortabs / NorTabs i logoen i stedet for Nortabs.net?

- Brukernavn i PM-systemet (innboks/utboks) kan kanskje være linker som fører til den brukeren?

- Det er noe tull med smilyene her når jeg skriver nå. De står liksom utforbi siden. Bruker Opera om du vil sjekke elns.

Sist redigert av: <fjernet> 23/11-2008 13:01

#2
Hvor er det smileyene står utenfor siden? Jeg har testet med opera, men finner det ikke.

Skal fikse link til kommentarene i tablisten og linker i inn- og utboks når jeg kommer så langt med overgangen til den nye koden. Har bare tatt forumet foreløpig.

Jeg lage et nytt ønske-system som er noe lignende det som var på den gamle siden, men det blir ikke før jeg har fått gjort om hele siden til den nye koden.
#3
Gitarmester
<fjernet>
image

Slik som det blir det når jeg skal skrive

Men til det andre, det høres fint ut
#4
Gitarmester
Yhtam
Smilyene kommer "uttafor" hos meg og med både Safari og FireFox.

Ellers gleder jeg meg til de nye endringene
#5
Tror smileyene vises riktig nå.
#6
Gitarmester
<fjernet>
Nå var de riktige ja