YouTube embed

#1
Gitarmester
<fjernet>
Kunne det vært en idé å legge til en liten youtube embed-funksjon til å ha inni selve taben? slik at man kan høre sangen samtidig som man spiller den på taben? Gjerne downscaled slik at den ikke tar stor plass, det er jo bare lyden man er interessert i.

Så kan man gjerne legge til en youtube-link når man laster opp tabulaturet?

Kunne vært kjekt, tror jeg
#2
Hobbymusiker
Wiken
Da kunne man gjerne være framtidsrettet og lagt til støtte for Spotify-lenker i samme slengen.
#3
Det er nå mulig å legge inn linker til spotify og youtube. Youtube-videon blir ikke embedded, men kan sikkert fikse det etterhvert.

Det går an å legge inn linker når man laster opp en tab, eller så er det en link øvert til høyre på oppdaterings-siden.

Linken vises som en høytaler helt til høyre for navet på tab'en. Foreløpig er det kun en av linkene som vises, men jeg skal prøve å lage en popup eller noe slik at det går an å velge begge.


Jeg har funnet spotify-link til 1500 sanger. Jeg tror de fleste er riktige, men det er mulig noen av dem er feil.
#4
Gitarmester
<fjernet>
Tøft med Spotify-linken Finnes det en slags variant for dette for programmet WiMP? Har ikke prøvd det selv, men regner med at det kanskje finnes noe liknende.

Det hadde kanskje vært fint med en egen knapp for youtube, ja. Og evt. en egen for WiMP? Men måten å legge til link på, inne i oppdatering synes jeg er helt grei

Hvordan i alle dager fant du spotify-link til så mange sanger? Satt du og leita dem fram en etter en? (jeg håper virkelig ikke det.. det må ha tatt lang tid! )
#5
Ja, jeg søkte etter en og en sang i spotify, det tok meg en uke.

Neida, spotify har et Metadata API som man kan bruke for å finne blant annet spotify-linker. Jeg lagde et script som automatisk søkte etter alle sangene på nortabs og lagret linken hvis den ble funnet. Så det gikk ganske fort.

Jeg har ikke prøvd wimp og jeg vet ikke om de har et lignende link-system, men hvis de har det så skal det ikke være noe problem å legge inn støtte for det.