Internasjonale sanger?

#1
Flere som mener "nortabs" burde få et eget område for sanger fra andre enn norske artister?

Ser poenget med at "nortabs" kun skal ha norske sanger, men jeg kunne tenkt meg å dele andre pop/rock sanger med folk her. Litt sånn som Ultimate-guitar.com.

Bare et forslag
#2
Det er så mange sider som har tabulatur til utenlandske sanger så jeg synes det blir litt overflødig.

Men jeg har tenkt litt på å kanskje lage en "brukernes egne tabs" funksjon der man kan laste opp tabulatur man har laget selv. Der hadde det gått an å tillate utenlandske sanger.
#3
Når jeg så denne posten tenkte jeg også på at en slik "brukernes egne tabs" kanskje ikke hadde vært så dumt. Men ikke blandet inn alfabetisk med resten av tabulaturene. Kanskje som en forumtråd eller noe? som kan administreres av oss, kanskje slik:

A:

Alannah Myles - Black Velvet (Pitmairen)
.
.
.

M:

Metallica - Nothing Else Matters (October)

osv
#4
Ja, kanskje vi bare skal lage et nytt forum for utenlandske tabs også lager man bare en ny topic der for hver tab. Det er det enkleste for da slipper jeg å lage et nytt system bare for det.
#5
Jeg tror forumvarianten kunne gått!

Men jeg tror og at det burde være en felles post eller noe, der alt ble samlet, slik at det kanskje blir litt mer oversiktlig. Så kan folk poste link til tabulatur de har lagd, og så kan vi legge den inn i hovedposten, og linke de videre i et alfabetisk system eller noe.

Sist redigert av: October 05/12-2010 23:07

#6
Ser at dere allerede har vært inne på tanken - og det er jo flott! Håper dere finner en enkel men god løsning
#7
Det finnes en god funksjon allerede nå, Pitmairen er som vanlig rask med å få implementert funksjonen. Sjekk forumet, der finnes et eget forum for egne utenlandske tabs.