Leksjon-ønsker

#1
Siden dette er en funsksjon som ikke er her enda, kan vi bruke dette forumet til å ønske oss leksjoner av forskjellig slag

Jeg har 3 ting som jeg kunne tenkt meg å lære meg:

-Tapping: Om det finnes en spesiell teknikk til dette som gjør det enkelere,
og tips til hvordan jeg kan gjøre det bedre

-Slide (med flaskehals): Hvordan man kan bruke dette til å få fet country-
sound, og hvordan man skal stemme gitaren osv

-Kunstige harmonier (som det blir kalt i Guitar Pro): Hvordan i huleste man
gjør dette

Håper noen orker å lage en leksjon om dette

-October
#2
Kunstige harmonier er ganske enkelt, men det er litt vanskelig å forklare, så det beste hadde kanskje vært å laget en video, men jeg har desverre ikke noe å filme med.

Jeg er ikke noe ekspert på hva som skjer når du spiller kunstige harmonier, men det som skjer er at du får strengen til å lage lyd samtidig som du stopper vibrasjonen i strengen, det fører til at du får hylelyder som er kan være kule å bruke i soloer.

Måten du gjør det på at samtidig som du slår an strengen med plekteret så lar du tommelen røre strengen slik at du stopper vibrasjonen. Jeg synes det er enklest å gjøre det på 5 og 7 bånd på G eller H strengen.
Hvor du slår an strengen med høyre hånda er også viktig, men det varierer litt fra gitar til gitar så du må bare prøve å flytte litt fram og tilbake for å finne det rette punktet. Hos meg er det to punkter som jeg liker best, et rett over den frammerste pickupen og et litt lenger bak.

Jeg klarer ikke å forklare det så mye bedre, men om noen gidder å forklare litt bedre og laste det opp som en leksjon så hadde det vær kult.
#3
Kunstige harmonier= Det er enkelt, det er bare å prøve seg fram slik som Pitmairen sier. Kan være enklere viss du vrir plekteret litt også!
"If I had one wish, I'd ask for a constant supply of Marlboro." (Slash)
#4
Hmm.. Jeg prøvde, men fikk det ikke helt til
Men Capo har lovet at han skulle vise meg

Men takk for tipsene (det var slik han og gjorde det )
Om noen har leksjoner til mer av det jeg ønsket meg, eller har noen flere ønsker selv, så fyr løs :smile2:

-October