CFMartin's foruminnlegg

Gladamatør
CFMartin
Jeg tar det slik:

image
Gladamatør
CFMartin
Jeg ønsker meg sangen Rosa Cadillac. Har blitt spurt om å spille denne under en fin anledning. Ikke har jeg store erfaringer fra tabbing fra før, så det hadde vært veldig fint om noen giddet å hjelpe meg.

Hør på sangen:
http://www.youtube.com/watch?v=N3AWWJ5VlGE
Gladamatør
CFMartin
Jeg tror ikke at det betyr noe særlig, men for å være på den sikre siden kan du pakke den inn i et teppe eller noe lignende. Om butikken har en yttergang kan det være lurt å la gitaren stå der litt før du tar den med inn i varmen.
Gladamatør
CFMartin
Skuffende aktivitet i forumet
Jeg synes at aktiviteten i dette forumet er altfor dårlig. Nortabs.net er en ganske fin nettside, så det er veldig synd at nesten ingen skriver i forumet. De siste innleggene i Generelt-seksjonen er fra 2012, bortsett fra mine egne poster.
Det er slettes ikke sikkert at noen gidder å engang lese dette, men jeg mener at forumaktiviteten må opp. Mange medlemmer er her daglig, men de er tydeligvis ikke i forumet.
Gladamatør
CFMartin
Kjøp deg en 5-strengers MB-100 banjo fra Epiphone. Veldig god kvalitet og rimelig pris. http://www2.gibson.com/Products/Acoustic-Instruments/Banjo/Epiphone/MB-200.aspx
Gladamatør
CFMartin
Cataluña er et ganske bra merke om du vil ha mye lyd for pengene. Prisen for de billigste ligger rundt tusenlappen.