Goatbusters's foruminnlegg

Hobbymusiker
Goatbusters
Noen spesielle du ønsker?
Hobbymusiker
Goatbusters
Ligger under Jo Nesbø.

https://nortabs.net/tab/989/
Her har du.

https://nortabs.net/tab/7107/
Hobbymusiker
Goatbusters
https://nortabs.net/tab/6484/

seså
Hobbymusiker
Goatbusters
Hvis du har det liggende er det vell ikke noe problem, god løsning ang stjerneratingen.
FIkser du teksten skal jeg fikse resten
Hobbymusiker
Goatbusters
Jeg føler stjerner gjør mer nytte for seg enn likes da det ikke kommer like godt fram hvor bra taben er ved bruk av likes.
Stemmer for bruk av stjerner og en mulighet for å se hvor mange som har gitt taben hvilke stjerner (hold musen over stjernene så vises en liste der det står fks 5 stjerner *2*, 4 stjerner *1*).

Vet ikke hvor enig jeg er i det du sier om konverteringen, ser man på topplisten under totale visninger ligger En stjerne skinner i natt, den har pr dags dato 7 likes og 11 dislikes. Den ville jo fått en relativt dårlig rating når 1 dislike=1-2 stjerner uten at jeg klare å se noe galt med jobben som er gjort der.

Har forsåvidt ikke noen god løsning om hvordan dette burde løses, alternativet er jo å nullstille alt av ratings å begynne på nytt, men det blir vell kanskje litt drøyt?
Hobbymusiker
Goatbusters
Nå er vell mesteparten av materialet som er lastet opp her brukernes egne tolkninger av sangene, så med mindre du finner noe som er direkte hentet ut av en akkordbok utgitt av artisten anser jeg ikke det som ulovlig bruk og deling av åndsverk da opplasterne i teorien bare gjetter seg fram til hvordan sangene spilles. Fks er Tore Tang blokkert her på siden etter ønske av opphavsmennene så vidt jeg vet.